Onze menukaart

Zorgvuldig geselecteerd seizoensgebonden en lekker

Lunch "Wybo style"

Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag serveren wij een dagschotel.

Hoofdgerecht en koffie

€ 17.00,-

Menu "Wybo style"

Elke dag kan U genieten van een seizoensgebonden maandmenu, enkel op reservatie.

€ 49.00,-

Verrassingsdiner "Wybo Style"

Op dinsdag, woensdag of donderdag kan je U laten verrassen met een heerlijk 5 gangen verrassingsdiner, enkel op reservatie.

€ 60.00,-

Lunch Business Meeting

Dit is mogelijk elke weekdag met onze reserveringsmodule.

Hapje v/d chef, voorgerecht en hoofdgerecht.

€ 29.50,-

Thema-avonden

Op woensdag 28 oktober en donderdag 29 oktober 2020

Kreeftmenu "Wybo Style", enkel op reservatie.

2 hapjes v/d chef, 2 kreeftgerechten, dessert (incl. 1 fles witte wijn)

€  69.00,-


TER INFO

Dagelijks naast de dagelijkse lunch- en dinermenu's van vlees en vis kan je ook kiezen voor een culinair hoofdgerecht vol smaakvol en bevredigend vegetarisch voedsel.


WIJNARRANGEMENT

Voor de liefhebber hebben we passende wijnen bij de gerechten, deze zijn in een arrangement te bestellen. De wijn en het gerecht sluiten dan goed op elkaar aan. Een wijnarrangement is lekker en leuk. Bovendien leer je zo nieuwe wijnen kennen.

€ 18.00,- OF € 22.00,- (Incl. dessertwijnen)

Vanzelfsprekend kunt u ook een fles selecteren van de wijnkaart, wij helpen U graag bij het maken van een passende wijnkeuze bij uw gerecht(en).


THEMA IN DE KIJKER

Maandmenu

Elke dag kan U genieten van een seizoensgebonden maandmenu, enkel op reservatie.

Oktober 2020

Hapje v/h huis

°°°°°

Gebrande makreel - Ravioli - Pesto

°°°°°

Butternutsoep

°°°°°

Vlaswijting - Gegrilde prei - Linzen met verse kruiden - Sausje op basis van Hoegaarden

of

Fazant - Knolselder, raapjes, spruiten - Kroketjes - Tijmsausje

°°°°°

Bavarois praliné - Caramel

of

Irish coffee

°°°°°

Koffie met versnaperingen

á la carte

Op vrijdag- zaterdagavond en zondagmiddag is er telkens een themamenu voor de prijs van €49,00.- per persoon.


Nieuwe lekkere wereldse gerechten, steeds huisbereid met dagdagelijkse verse producten

Foodsharing

Kibbeling - Gefrituurde ansjovis - Nobashi garnaal

€ 7.50,-

Voorgerechten

Gebrande makreel - Ravioli - Pesto

€ 17.50,-

Butternutsoep - Verse kruiden - Buikspek

€ 15.50,-

Gebakken foie - Appel - Sausje poire Williams

€ 18.00,-

Hoofdgerechten

Vlaswijting - Gegrilde prei - Linzen met verse kruiden - sausje op basis van Hoegaarden

€ 26.50,-

Fazant - Knolselder, raapjes, spruitjes - Kroketjes - Tijmsausje

€ 28.50,-

Filet pur - Slaatje - Frietjes

€ 27.75,-

Desserts

Bavarois praliné - Caramel

€ 10.50,-

Chocolademousse "Wybo Style"

€ 10.20,-

Vanille-ijs - Rood fruit

€ 9.50,-

Kids

Kinder-spaghetti

€ 9.00,-

Kindersteak / slaatje / frietjes

€ 11.00,-

Bent U allergisch voor bepaalde ingrediënten?

Laat het ons weten, samen zoeken wij naar een alternatief.

Menukaart met passie samengesteld door onze Meesterkok Kevin Buelens in nauw overleg met team Wybo
Wij gaan voor klassieke en verfijnde gerechten, maar in een eigen 'Wybo style".
Geen saaie borden, alles wordt op een hippe en trendy manier gedresseerd.