Foodtruck Cuisino Royale

Ons verhaal

ONS VERHAAL

Bij een caravan denken wij aan reizen, bij reizen denken wij aan genieten en bij genieten denken wij aan een mooie omgeving, leuke mensen en natuurlijk ook aan eten en drinken. Wat is er mooier dan een glas wijn met heerlijke tapas, een lekker biertje met een hapje, een frisse cava of een sprankelende champagne, een barbecue aangepast aan de seizoenen of toch liever fingerfood, een ontbijtbuffet met de mooie opkomende ochtendzon...

Ook dit zijn dingen waar wij van genieten, wie niet? Met ons gezin zijn wij beginnen dromen, dromen om met een zelf opgeknapte caravan nieuwe plaatsen te ontdekken, maar ook om onze liefde voor koken met jullie te delen. Ideeën hebben wij opgedaan in België, maar ook daarbuiten, de markthallen in Nederland of streetfood in Thailand om er maar een paar op te noemen. Een cursus kok volgen mocht natuurlijk niet ontbreken, dit alles om onze droom waar te maken.

Hier is hij dan onze droom, wij kochten een oldtimer caravan om eigenhandig op te knappen, samen zochten wij "ons gezin" achter een passende naam, inspiratie proefsessies... Cuisino Royale is geboren! De naam hebben wij gezamenlijk gekozen, met de film Casino Royale die de meesten wel kennen als inspiratie, want het leven is soms een spel.
Neem gerust een kijkje op deze site, wie weet staan wij binnenkort op culinaire reis bij u, en mogen wij samen met u genieten!

Groetjes,

Peter, Isabelle en Olivier