Restaurant Wybo

Ons verhaal

Ons verhaal


Het bekende huis Wybo langs de Staatsbaan (N43) in Zulte is de afgelopen jaren volledig gerenoveerd. Rond het bekende huis werden assistentiewoningen gebouwd en vond Eclipse TV een opnamestudio in een ruimte op de eerste verdieping, waar op geregelde tijdstippen bekende Vlamingen worden geïnterviewd. Peter De Graeve, Isabelle en Olivier Verbert openen op de benedenverdieping de hedendaagse Brasserie Wybo.

Peter startte in 2017 samen met Isabelle een foodtruck en cateringbedrijf onder de naam "Cuisino Royale", een woordspeling op de James Bond-film Casino Royale. in 2019 kwamen ze op het idee om een brasserie te openen. Toen ze Villa Wybo tegen het lijf liepen, waren ze meteen verkocht. Onlangs haalden ze met Olivier Verbert een culinair bondgenoot aan boord.

Graag verwelkomen wij u in de bekendste villa van Zulte "Wybo".

Bij Wybo kan u terecht voor een dagverse lunch, een maandmenu of een verrassend gerecht à la carte. Het is onze bedoeling om zowel bekende klassieke gerechten alsook nieuwe gerechten op een unieke wijze "Wybo Style" aan tafel te brengen.

Wij zijn een jong en dynamisch team en heten iedereen welkom!

Peter, Isabelle en Olivier