Over ons
Filosofie achter het witte schortDe bekende villa Wybo langs de Staatsbaan (N43) in Zulte werd de voorbije jaren volledig gerenoveerd. Rond de villa werden assistentiewoningen opgetrokken en vond Eclips TV een opnamestudio in een ruimte op de eerste verdieping, waar op regelmatige tijdstippen bekende Vlamingen worden geïnterviewd. Zultenaren Peter De Graeve en Isabelle openen er Brasserie Wybo op het gelijkvloers.

Peter en Isabelle zijn ondertussen geen onbekenden meer in Zulte en omstreken. Het koppel organiseert samen met Deinzenaren Jesse Van Gompel en Arthur Verhegge al enkele jaren het maisdoolhof Labyrinth in Machelen en Peters foodtruck Cuisino Royale vond zijn weg al naar menig tuinfeest en festival.

Peter heeft een koksopleiding gevolgd en begon twee jaar geleden samen met Isabelle een foodtruck en cateringbedrijf onder de naam "Cuisino Royale", een woordspeling op de James Bond-film Casino Royale. Een half jaar geleden kwamen zij met het idee om een brasserie te openen, toen zij op Villa Wybo botsten, waren zij onmiddellijk verkocht.

De menukaart zal beperkt zijn, maar zal wel elke maand wijzigen. Alles wordt vers bereid en we werken zoveel mogelijk met seizoensgebonden producten.

Lekkere wereldse gerechten van Europa, Azië, Amerika, enz...

by Cuisino Royale